Wie is Anita?

Over Mij

Hallo,

Wat leuk dat u mijn website bezoekt. Welkom!

Fotografie is mijn passie en het zal altijd een deel van mij zijn met alles wat ik doe in mijn leven. Ik bekijk de wereld op een creatieve manier, denk in beelden en geniet van pure momenten.

Als kind was ik al met fotografie bezig en had ik mijn ouders als voorbeeld. Door foto’s te maken leg je emoties en gevoelens vast en dit vind ik nog steeds fascinerend. 

Toen ik ongeveer 10 jaar geleden begon met fotograferen met mijn eerste spiegelreflex camera, fotografeerde ik van alles. 

Zo heb ik natuurlijk veel ervaring opgedaan, lieve mensen ontmoet en mooie dingen meegemaakt. Nadat ik zelf moeder ben geworden, ben ik mij meer gaan richten op zwangerschap/ newborn fotografie. Ook kinderen en het gezin worden op een pure manier vastgelegd. De band tussen ouders en kind is zo bijzonder, speciaal en is voor mij ontzettend inspirerend. 

Met veel liefde leg ik dan ook deze prachtige kostbare prille momenten voor u vast. 

Zo teer en zo klein, pasgeboren baby’s fotograferen is een specialisme, waar zoveel aspecten samen komen om veilig tot een prachtig resultaat te komen. 

Ook kan ik hierin mijn creativiteit loslaten, een baby fotograferen in de juiste setting en te stylen vind ik super leuk om te doen. Ik leg de lat hoog om elke keer weer die kwaliteit te bieden die u van me verwacht.

Ook vind ik het leuk om dieren te fotograferen, dit omdat ze niet te sturen zijn en het een uitdaging is om een dier goed op de foto te zetten.

Ik heb een fotostudio aan huis, maar ik fotografeer ook op locatie.

Mocht u nog vragen hebben of een speciaal verzoek, of wilt u herinneringen vast laten leggen, twijfel dan niet en neem contact op met mij. Ook ben ik te volgen op facebook en instagram.

Ontmoeten wij elkaar snel?

Zwangerschap / Newborn / Kinderen / Dieren / Back in time

© AnitaPhotoCreative / Disclaimer

Ontwerp door: inventar.nl

De inhoud van deze website is beveiligd.